fbpx Skip to content

Marketing Digital
soluție de calitate

Comandați servicii de internet marketing și profitați de succesul companiei Dvs în orice colț al lumii.

Ce este Marketing Digital?

Astăzi, utilizatorii tot mai des preferă să cumpere produse și servicii prin intermediul internetului, de aceea clienții potențiali ai companiei Dvs pot fi găsiți aici. Spoturile publicitare simple nu mai sunt atît de populare – oamenii nu au încredere în diversitatea lor. Marketing-ul Digital deschide noile posibilități pentru a oferi produsele și serviciile Dvs clienților.
Astăzi, în dependență de calitatea serviciilor de Marketing Digital, depinde succesul companiei Dvs, pentru că marketing-ul simplu nu întotdeauna aduce rezultate așteptate.

Promovarea website-urilor
(SEO optimizarea)

Auditul inițial al site-ului
Optimizare SEO
Conținut de calitate
Optimizare externă
Toate tipurile de White SEO

Publicitate online (PPC)

Setare campaniilor publicitare
Crearea anunțurilor
Optimizarea publicității
Monitorizarea rezultatelor

internet-marketing-aseo

Promovarea în rețelele sociale (SMM)

Crearea și menținerea paginilor
Publicarea zilnică a materialelor
Majorarea numarului de abonați
Organizarea concursurilor 
Publicitate în rețele sociale

Analitica Web

Auditul site-urilor 
Analiza traficului pe site
Instrucțiuni de conversie
Analiza tuturor indicatorilor

Doriți să deveniți clientul nostru?

SEO - primiți 65% auditoriu cointeresat în serviciile Dvs

Promovarea SEO a site-lui Dvs în motoarele de căutare (plasarea site-ului în TOP 10 companii Google / Yandex) va spori esențial popularitatea și traficul pe site-lui Dvs prin suprinderea maximală și exactă a auditoriului țintă. Acest auditoriul este deja în căutarea serviciilor și produselor Dvs prin intermediul motoarelor de căutare. Aceasta va mări considerabil profitul companiei Dvs.

Publicitate online
(PPC)

Spoturile publicitare contextuale, care vor fi setate calitativ și efectiv în Google.Adwords și Yandex.Direct vor mări conversia site-lui Dvs, deoarece veți profita de utilizatori interesați anume în serviciile și produsele companiei Dvs. Publicitatea are efect emediat, de aceea campaniile publicitare în Google/Yandex vor contribui la mărirea traficului calitativ pe site-ul Dvs în cel mai scurt timp.

Promovarea in Rețelele de socializare

Scopul principal al marketing-ului in rețele de socializare este construirea relațiilor de încredere dintre client și companie. Promovînd serviciile și produsele in rețelele sociale, Dvs aveți posibilitatea de a îmbunătăți reputația companiei, de a mări popularitatea business-ului Dvs in internet și de a crește vînzările internet-magazinului Dvs.

Analitica WEB

Analitica WEB dă posibilitatea de a evalua cît de rentabile sunt activitățile de marketing. De aceea, toate sistemele de analitică online trebuie să fie setate corect pentru prelucrarea tuturor datelor. Acest tip de raportare arată toate soluțiile (publicitatea, cerere, etc.) care cer investiții, pentru rezultate maximal efective și profitabile.

ASEO – prima agenție de Digital Marketing in Moldova

ASEO – este agenție de Internet Marketing, care oferă soluții complexe de marketing pentru promovarea business-ului Dvs pe internet. Compania a fost creată in anul 2014, și deține mai mult de 200 proiecte de succes pe tot teritoriul țărilor din UE și CSI. Activitatea noastră se bazează pe rezultate concrete, care au influență asupra realizărilor financiare ale business-ului Dvs – a veniturilor și profitului.
În primul rînd, este necesar să majorați popularitate companiei/brand-ului Dvs pe piață, unde intenționați să oferiți produsele sau serviciile Dvs. Promovarea business-ului pe internet vă va ajuta să deveniți mai recunoscut și va spori la creșterea vînzărilor produselor sau serviciilor.
Unele din avantajele noastre sunt – promovarea manuală a website-urilor, ci nu automată, cît și raportarea transparentă a procesului de activitate pentru client. Experiența de 5 ani de activitate pe piețele serviciilor digitale europene și rusești ne permite să promovăm website-urile din diferite domenii nu numai în Moldova, ci și în țările UE și CSI.

Etapele colaborarii

Analiză

Activitatea de bază

Rezultat

Address

Trandafirilor 33/1
MD, Chisinau


Contact

info@aseo.md
T. +373 60 296 977

Contact Us