fbpx

Marketing Digital
soluție de calitate

Comandați servicii de internet marketing și profitați de succesul companiei Dvs în orice colț al lumii.

Ce este Marketing Digital?

Astăzi, utilizatorii tot mai des preferă să cumpere produse și servicii prin intermediul internetului, de aceea clienții potențiali ai companiei Dvs pot fi găsiți aici. Spoturile publicitare simple nu mai sunt atît de populare – oamenii nu au încredere în diversitatea lor. Marketing-ul Digital deschide noile posibilități pentru a oferi produsele și serviciile Dvs clienților.
Astăzi, în dependență de calitatea serviciilor de Marketing Digital, depinde succesul companiei Dvs, pentru că marketing-ul simplu nu întotdeauna aduce rezultate așteptate.

Promovarea website-urilor
(SEO optimizarea)

Auditul inițial al site-ului
Optimizare SEO
Conținut de calitate
Optimizare externă
Toate tipurile de White SEO

Publicitate online (PPC)

Setare campaniilor publicitare
Crearea anunțurilor
Optimizarea publicității
Monitorizarea rezultatelor

internet-marketing-aseo

Promovarea în rețelele sociale (SMM)

Crearea și menținerea paginilor
Publicarea zilnică a materialelor
Majorarea numarului de abonați
Organizarea concursurilor 
Publicitate în rețele sociale

Analitica Web

Auditul site-urilor 
Analiza traficului pe site
Instrucțiuni de conversie
Analiza tuturor indicatorilor

Doriți să deveniți clientul nostru?

SEO - primiți 65% auditoriu cointeresat în serviciile Dvs

Promovarea SEO a site-lui Dvs în motoarele de căutare (plasarea site-ului în TOP 10 companii Google / Yandex) va spori esențial popularitatea și traficul pe site-lui Dvs prin suprinderea maximală și exactă a auditoriului țintă. Acest auditoriul este deja în căutarea serviciilor și produselor Dvs prin intermediul motoarelor de căutare. Aceasta va mări considerabil profitul companiei Dvs.

Publicitate online
(PPC)

Spoturile publicitare contextuale, care vor fi setate calitativ și efectiv în Google.Adwords și Yandex.Direct vor mări conversia site-lui Dvs, deoarece veți profita de utilizatori interesați anume în serviciile și produsele companiei Dvs. Publicitatea are efect emediat, de aceea campaniile publicitare în Google/Yandex vor contribui la mărirea traficului calitativ pe site-ul Dvs în cel mai scurt timp.

Promovarea in Rețelele de socializare

Scopul principal al marketing-ului in rețele de socializare este construirea relațiilor de încredere dintre client și companie. Promovînd serviciile și produsele in rețelele sociale, Dvs aveți posibilitatea de a îmbunătăți reputația companiei, de a mări popularitatea business-ului Dvs in internet și de a crește vînzările internet-magazinului Dvs.

Analitica WEB

Analitica WEB dă posibilitatea de a evalua cît de rentabile sunt activitățile de marketing. De aceea, toate sistemele de analitică online trebuie să fie setate corect pentru prelucrarea tuturor datelor. Acest tip de raportare arată toate soluțiile (publicitatea, cerere, etc.) care cer investiții, pentru rezultate maximal efective și profitabile.

ASEO – prima agenție de Digital Marketing in Moldova

ASEO – este agenție de Internet Marketing, care oferă soluții complexe de marketing pentru promovarea business-ului Dvs pe internet. Compania a fost creată in anul 2014, și deține mai mult de 200 proiecte de succes pe tot teritoriul țărilor din UE și CSI. Activitatea noastră se bazează pe rezultate concrete, care au influență asupra realizărilor financiare ale business-ului Dvs – a veniturilor și profitului.
În primul rînd, este necesar să majorați popularitate companiei/brand-ului Dvs pe piață, unde intenționați să oferiți produsele sau serviciile Dvs. Promovarea business-ului pe internet vă va ajuta să deveniți mai recunoscut și va spori la creșterea vînzărilor produselor sau serviciilor.
Unele din avantajele noastre sunt – promovarea manuală a website-urilor, ci nu automată, cît și raportarea transparentă a procesului de activitate pentru client. Experiența de 5 ani de activitate pe piețele serviciilor digitale europene și rusești ne permite să promovăm website-urile din diferite domenii nu numai în Moldova, ci și în țările UE și CSI.

 • ООО “Vitawin”

  Ne exprimăm recunoștința față de ASEO pentru promovarea stabilă și de înaltă calitate în toate direcțiile a resursului noastru web.
  Compania ASEO a fost responsabilă pentru promovarea magazinului nostru online timp de 19 luni.
  Pe parcursul cooperării noastre am reușit să atragem noi clienți semnificativi și să creștem vânzările de pe resursul noastru Web cu 55%.
  De asemenea, merită să menționăm faptul că, în mare parte datorită companiei ASEO, compania noastră a devenit liderul vânzărilor de alimentație sportivă pe Internet, în Moscova și regiunea ei.

 • advokatul_portfolio

  «AUZEAC SI PARTENERI»

  Compania internațională de avocatură “AUZYAK ȘI PARTENERI” mulțumește agenției de Internet Marketing “ASEO” pentru activitatea calitativă pentru promovarea site-lui nostru advokatul.md.
  Coordonarea clară a tuturor acțiunilor, implementarea de înaltă calitate a soluțiilor propuse, introducerea unor adaptări la strategia de marketing pe Internet, monitorizarea constantă a eficienței site-ului și raportarea completă a tuturor măsurilor efectuate – sunt bazele esențiale ce fac ASEO un partener cu adevărat profitabil și strategic.

 • Powerteam-portfolio-recomendarion

  POWER TEAM

  SRL “Power Team” își exprimă recunoștința față de compania ASEO, pentru furnizarea serviciilor de Internet marketing din martie până în septembrie 2017.
  Compania ASEO și-a desfășurat activitatea de promovare a site-ului nostru în motoarele de căutare. De asemenea, promovarea paginilor pe rețelele de socializare. Pe parcursul colaborării noastre, compania a reușit să atragă noi clienți semnificativi și, în general, să crească vânzările prin Internet cu 50%. De asemenea, datorită experienței angajaților ASEO, compania noastră a devenit lider în vânzarea terenurilor de joacă pentru copii în Moldova.

 • La Redoute

  Compania La Redoute își exprimă recunoștința față de ASEO pentru activitatea sa calitativă, realizată pentru promovarea și dezvoltarea companiei noastre pe piața rusă. Specialiștii acestei companii pot fi numiți adevărați profesioniști în domeniu pentru lucrul său de succes  în “ambalarea și plasarea” produsele noastre pe piață, care apoi au ocupat segmentul său și au devenit cele mai solicitate.
  ASEO a făcut brandul nostru recunoscut și popular pe piață, un brand care este apreciat și de concurenții noștri.
  Suntem recunoscători ASEO pentru cooperarea de succes.

 • NPP

  NPP RUSMET

  Rezultatele promovării site-ului nostru www.npprusmet.ru/ pot fi evaluate prin creșterea numărului de cecuri și a de conversiei.
  Toate sarcinile au fost îndeplinite cu promptitudine. Într-un timp destul de scurt, site-ul nostru și-a mărit semnificativ poziția în motoarele de căutare, a atras un număr mare de trafic direcționat.
  Vă mulțumim pentru o cooperare onestă și de înaltă calitate. Cu toată responsabilitatea, suntem gata să recomandăm ASEO ca un furnizor de servicii de încredere și de calitate, precum și un partener de bună credință.

Etapele colaborarii

Analiză

Activitatea de bază

Rezultat

Address

Trandafirilor 29
MD, Chisinau


Contact

info@aseo.md
T. +373 079956901

Contact Us