Sensul analiticii-Web? Prețul pentru analitica- web?

Mulți proprietari ai internet-magazinelor se confruntă cu următoarea problemă – site-ul său este destul de popular, însă vînzările nu cresc… sau site-ul cu serviciille/produsele Dvs se află în topul motoarelor de căutare, dar utilizatorii nu accesează pe el… Pentru soluționarea acestor probleme este utilizată analitica-Web.

Pentru ce este utilizat analizatorul de trafic?

Analitica, care e setată corect pe site, cu ajutorul analizei de sistem, va permite soluționarea problemei de trafic pe site, și ca rezultat – va demonstra din ce motiv nivelul vînzărilor este scăzut.

Pentru mai multe informații și prețuri, ne puteți să ne scrieți la adresa info@aseo.md sau să ne contactați la telefon:+373 79 956 901


Analitica WebSuma
Setarea contoarelor de vizită Metrica, Analytics10 €
Analiza de probă a site-ului
- Analiza uzabilității și funcționalității site-ului25 €
- Analiza surselor de trafic pe site, recomandări pentru atragerea traficului25 €
- Analiza factorilor comportamentali, analiza vizitelor pe site, analiza cauzelor de plecare, recomandări25 €
- Analiza conversie (vînzărilor, apelurilor, activității )25 €
- Setarea obiectivelor site-ului, analiza realizării obiectivelor stabilite35 €
Analiza lunară a analiticii-web și recomandări pentru îmbunătățirea acesteia70 € / месяц

Cine sunt clienții noștri?

 • ООО “Vitawin”

  Ne exprimăm recunoștința față de ASEO pentru promovarea stabilă și de înaltă calitate în toate direcțiile a resursului noastru web.
  Compania ASEO a fost responsabilă pentru promovarea magazinului nostru online timp de 19 luni.
  Pe parcursul cooperării noastre am reușit să atragem noi clienți semnificativi și să creștem vânzările de pe resursul noastru Web cu 55%.
  De asemenea, merită să menționăm faptul că, în mare parte datorită companiei ASEO, compania noastră a devenit liderul vânzărilor de alimentație sportivă pe Internet, în Moscova și regiunea ei.

 • advokatul_portfolio

  «AUZEAC SI PARTENERI»

  Compania internațională de avocatură “AUZYAK ȘI PARTENERI” mulțumește agenției de Internet Marketing “ASEO” pentru activitatea calitativă pentru promovarea site-lui nostru advokatul.md.
  Coordonarea clară a tuturor acțiunilor, implementarea de înaltă calitate a soluțiilor propuse, introducerea unor adaptări la strategia de marketing pe Internet, monitorizarea constantă a eficienței site-ului și raportarea completă a tuturor măsurilor efectuate – sunt bazele esențiale ce fac ASEO un partener cu adevărat profitabil și strategic.

 • Powerteam-portfolio-recomendarion

  POWER TEAM

  SRL “Power Team” își exprimă recunoștința față de compania ASEO, pentru furnizarea serviciilor de Internet marketing din martie până în septembrie 2017.
  Compania ASEO și-a desfășurat activitatea de promovare a site-ului nostru în motoarele de căutare. De asemenea, promovarea paginilor pe rețelele de socializare. Pe parcursul colaborării noastre, compania a reușit să atragă noi clienți semnificativi și, în general, să crească vânzările prin Internet cu 50%. De asemenea, datorită experienței angajaților ASEO, compania noastră a devenit lider în vânzarea terenurilor de joacă pentru copii în Moldova.

 • La Redoute

  Compania La Redoute își exprimă recunoștința față de ASEO pentru activitatea sa calitativă, realizată pentru promovarea și dezvoltarea companiei noastre pe piața rusă. Specialiștii acestei companii pot fi numiți adevărați profesioniști în domeniu pentru lucrul său de succes  în “ambalarea și plasarea” produsele noastre pe piață, care apoi au ocupat segmentul său și au devenit cele mai solicitate.
  ASEO a făcut brandul nostru recunoscut și popular pe piață, un brand care este apreciat și de concurenții noștri.
  Suntem recunoscători ASEO pentru cooperarea de succes.

 • NPP

  NPP RUSMET

  Rezultatele promovării site-ului nostru www.npprusmet.ru/ pot fi evaluate prin creșterea numărului de cecuri și a de conversiei.
  Toate sarcinile au fost îndeplinite cu promptitudine. Într-un timp destul de scurt, site-ul nostru și-a mărit semnificativ poziția în motoarele de căutare, a atras un număr mare de trafic direcționat.
  Vă mulțumim pentru o cooperare onestă și de înaltă calitate. Cu toată responsabilitatea, suntem gata să recomandăm ASEO ca un furnizor de servicii de încredere și de calitate, precum și un partener de bună credință.

Doriți să deveniți clientul nostru?