Publicitate contextuală 400.000 de vizionări ale publicității dvs. de către clienți potențiali

Setarea profesională a campaniilor de publicitate în Google și Yandex. Managementul și optimizarea, analiza și transparența, media – planificarea și expertiza înaltă a campaniilor de publicitate.

Planuri tarifare

Costul trecerii a publicitatății Dvs. în Google.Adwords și Yandex.Direct începe de la 0.01 USD și depinde direct de nivelul de concurență al tematicii Dvs. Vom selecta cea mai optimală și maximal efectivă metodă de a menține publicitatea contextuală a site-lui Dvs.

Anunțurile dvs. sunt afișate utilizatorilor cointeresanți în serviciile/produsele Dvs! Aproximativ 200 000+ de vizionări ale publicității de către utilizatori-țintă – de la 149 de euro!

Pentru mai multe informații despre publicitatea contextuală și a prețurilor, ne puteți scrie pe adresa info@aseo.md sau să ne contactați la telefon: +373 79 956 901

Prime 99 €

.............................

Recomendat pentru: testarea nișei, evaluarea eficacității site-ului

Până la 100 de fraze-cheie
Până la 50 de anunțuri
Conectare analitică
Retargeting – NU
Analiza conversiei – NU
Publicitate grafică (KMC) sau textuală
Buget 50-100 $
Optimizarea bugetului
Raportarea (1 la sfârșitul promoției)
Comandă acum
Popular
Standart 199 €

/ lună

Recomendat pentru: Crearea unui flux de clienți țintă.

Până la 500 de fraze-cheie
Până la 200 de anunțuri
Conectare analitică
Retargeting – NU
Analiza conversiei – NU
Publicitate grafică (KMC) sau textuală
Buget 100-300 $
Optimizarea bugetului
Raportarea (o dată pe săptămână)
Comandă acum
Flux mare de clienți
Бизнес 319 €

/ lună

Recomendat pentru: Creșterea explozivă a vânzărilor

Până la 1000 de fraze-cheie
Până la 500 de anunțuri
Conectare analitică
Retargeting – NU
Analiza conversiei – NU
Publicitate grafică (KMC) sau textuală
Buget de la 300 $
Optimizarea bugetului
Raportarea (o dată pe săptămână)
Comandă acum

* Acest calcul este numai pentru piețele CSI. Costul unei companii de publicitate din Rusia (Moscova, Sankt-Petersburg), Europa și SUA este mult mai mare și se calculează individual, pentru aceasta trimite o cerere.

* Bugetul pentru publicitate nu este inclus în costul planului tarifar și este indicat conform recomandărilor.

De ce publicitatea contextuală Google în Moldova este cea mai populară?

 • Productiv, precis și eficient. Anunțurile Dvs sunt vizibile doar pentru publicul țintă. Pe site-ul Dvs. vor accesa doar clienții potențiali.
 • Rezultate rapide. Imediat după lansarea campaniilor de publicitate, veți primi tranziții pe site a utilizatorilor
 • Banii sunt retrași din cont doar atunci când utilizatorul va face clic pe anunț.
 • Setarea flexibilă a campaniilor publicitare. Posibilitatea de a alege timpul pentru afișarea anunțurilor, regiunea, ajustarea bugetului zilnic / săptămânal etc.
 • Mobilitatea, analiza și prognozarea rezultatelor.
 • Este ușor de calculat eficiența publicității contextuale. Realizăm continuu un control evident și o analiză clară a campaniilor publicitare.

De ce este mai bine să faceți comandă la publicitatea contextuală la noi?

 • Practicăm Internet – Marketing-ul mai mult de 6 ani. În această perioadă, am configurat și am optimizat peste 400 de campanii de publicitate pentru clienți;
 • Cunoaștim trucurile Yandex.Direct și Google AdWords;
 • Configurăm diferite tipuri de publicitate contextuală cu re-marketing;
 • Batem direct în țintă! Vă vom ajuta să obțineți cele mai bune rezultate cu cel mai mic buget pentru publicitate.

Doriți să obțineți o ofertă specială?

Cine sunt clienții noștri?

 • ООО “Vitawin”

  Ne exprimăm recunoștința față de ASEO pentru promovarea stabilă și de înaltă calitate în toate direcțiile a resursului noastru web.
  Compania ASEO a fost responsabilă pentru promovarea magazinului nostru online timp de 19 luni.
  Pe parcursul cooperării noastre am reușit să atragem noi clienți semnificativi și să creștem vânzările de pe resursul noastru Web cu 55%.
  De asemenea, merită să menționăm faptul că, în mare parte datorită companiei ASEO, compania noastră a devenit liderul vânzărilor de alimentație sportivă pe Internet, în Moscova și regiunea ei.

 • advokatul_portfolio

  «AUZEAC SI PARTENERI»

  Compania internațională de avocatură “AUZYAK ȘI PARTENERI” mulțumește agenției de Internet Marketing “ASEO” pentru activitatea calitativă pentru promovarea site-lui nostru advokatul.md.
  Coordonarea clară a tuturor acțiunilor, implementarea de înaltă calitate a soluțiilor propuse, introducerea unor adaptări la strategia de marketing pe Internet, monitorizarea constantă a eficienței site-ului și raportarea completă a tuturor măsurilor efectuate – sunt bazele esențiale ce fac ASEO un partener cu adevărat profitabil și strategic.

 • Powerteam-portfolio-recomendarion

  POWER TEAM

  SRL “Power Team” își exprimă recunoștința față de compania ASEO, pentru furnizarea serviciilor de Internet marketing din martie până în septembrie 2017.
  Compania ASEO și-a desfășurat activitatea de promovare a site-ului nostru în motoarele de căutare. De asemenea, promovarea paginilor pe rețelele de socializare. Pe parcursul colaborării noastre, compania a reușit să atragă noi clienți semnificativi și, în general, să crească vânzările prin Internet cu 50%. De asemenea, datorită experienței angajaților ASEO, compania noastră a devenit lider în vânzarea terenurilor de joacă pentru copii în Moldova.

 • La Redoute

  Compania La Redoute își exprimă recunoștința față de ASEO pentru activitatea sa calitativă, realizată pentru promovarea și dezvoltarea companiei noastre pe piața rusă. Specialiștii acestei companii pot fi numiți adevărați profesioniști în domeniu pentru lucrul său de succes  în “ambalarea și plasarea” produsele noastre pe piață, care apoi au ocupat segmentul său și au devenit cele mai solicitate.
  ASEO a făcut brandul nostru recunoscut și popular pe piață, un brand care este apreciat și de concurenții noștri.
  Suntem recunoscători ASEO pentru cooperarea de succes.

 • NPP

  NPP RUSMET

  Rezultatele promovării site-ului nostru www.npprusmet.ru/ pot fi evaluate prin creșterea numărului de cecuri și a de conversiei.
  Toate sarcinile au fost îndeplinite cu promptitudine. Într-un timp destul de scurt, site-ul nostru și-a mărit semnificativ poziția în motoarele de căutare, a atras un număr mare de trafic direcționat.
  Vă mulțumim pentru o cooperare onestă și de înaltă calitate. Cu toată responsabilitatea, suntem gata să recomandăm ASEO ca un furnizor de servicii de încredere și de calitate, precum și un partener de bună credință.

Doriți să deveniți clientul nostru?