fbpx Skip to content

Despre noi

Suntem o agenție specializată în Marketing Digital

Cine suntem noi?

Dezvoltăm strategii pentru a vă promova afacerea pe Internet, de a crea o imagine pozitivă a companiei, de a stabili o comunicare între client și companie, de a crește nivelul veniturilor / vânzărilor – intr-un cuvînt, suntem experți în domeniul Marketingului Digital. Noi facem tot posibilul pentru a inspira oamenii să procure serviciile / produsele DVS.

Principalul avantaj al companiei este abordarea individuală pentru fiecare client. Practicăm promovarea manuală a site-urilor, pentru că promovarea „transportoarelor”, adică cea automată, nu merită investițiile făcute, afectează calitatea serviciilor furnizate și nu este eficientă.

Fiecare specialist al agenției ASEO lucrează simultan cu 1 sau 2 proiecte. Aceasta este un alt avantaj al companiei noastre, intrucît calitatea promovării va fi „deplorabilă”. În multe companii, specialiștii lucrează simultan cu cel puțin 20 de proiecte. Cum credeți, cât timp acest expert va cheltui pentru fiecare proiect?

Sarcina noastră principală este de crește popularitatea companiei dumneavoastră, profitul și conversia ei prin utilizarea tuturor metodelor existente ale Internet Marketing-ului. Experiența acumulată în ultimii 6 ani ne permite să lucrăm cu sarcini de orice complexitate.

ASEO este o abordare individuală pentru fiecare client, transparență, eficiență și calitate.

Serviciile noastre

Oferim o gamă largă de servicii de Marketing Digital

Promovarea site-lui (SEO)

Plasarea site- ului în TOP 10 Google/Yandex. Va permite să obțineți un flux constant de utilizatori-țintă pe site-ul dumneavoastră.

Publicitate online (PPC)

Setăm campania publicitară calitativă în motoarele de căutare Yandex / Google. Publicitatea contextuală și cea pe bannere va atrage potențialii clienți.

Promovarea în rețelele sociale (SMM)

Prezența companiei dvs. pe rețelele de socializare este o oportunitate excelentă de a stabili un dialog cu clienți potențiali, de a afla opinia lor despre serviciile / produsele Dvs., de a crește gradul de popularitate a brand-ului și de a câștiga loialitatea clienților față de acesta.

Analiza web

Setarea complete a analiticii – web. Analiza numărului de apelări pe site, numărul de treceri pe site, CTR (conversie), timpul petrecut pe site, regiunea din care este făcută trecerea, de pe ce dispozitiv si etc. Stabilirea obiectivelor și a evenimentelor.

Procesul de lucru

01 Obținerea de informației despre compania dvs.

Analiza activitații companiei dvs. Analiza site-ului dvs. Elaborarea unui plan marketing pentru promovare. Estimarea costului serviciilor și calcularea bugetului pentru publicite.

02 Semnarea contractului de cooperare și începutul activității

După semnarea contractului de colaborare, vom începe implementarea strategie de promovare a companiei Dvs. Termenii, condițiile și costurile sunt menționate în contract.

03 Rezultate

Raportarea completă a activității efectuate – de 2 ori pe lună, cu demonstrarea indicatorilor de performanță, a strategiei și recomandărilor pentru îmbunătățirea acestor indicatori.

Haideți să discutăm despre proiectul dvs.