Prețurile pentru promovare pe rețelele de socializare (Promovare SMM)

Prezența companiei Dvs pe rețelele de socializare – este o bună posibilitate de a găsi auditoriu-țintă (clinți potențiali), de a afla punctul lor de vedere referitor la servicii/produse, de a crește popularitatea brand-ului Dvs și de a atinge loialitatea față de el.

Cercetările de Marketing demonstrează că multe companii nu folosesc SMM promovarea pe rețelele de socializare a serviciilor/produselor sale sau nu acordă atenție suficientă acestui instrument.

Promovarea site-ului pe rețelele de socializare în Moldova și în țările CSI – este necesară oricărei companii, indiferent de amploarea și direcția ei. Promovarea SMM include în sine elaborarea strategiei de promovare, crearea design-ului calitativ și utilizarea community- instrumentelor speciale. Pentru promovarea companiei Dvs pe rețelele de socializare, agenția noastră de SMM acordă următoarele planuri tarifare:

Planurile tarifare:

Pentru mai multe informații despre promovarea pe rețelele de socializare și despre prețuri, ne puteți să ne scrieți la adresa info@aseo.md sau să ne contactați la telefon: +373 79 956 901

Notă: în planuri tarifare, costul de promovare este indicat pentru o singură rețea socială. Dacă faceți comandă la promovarea a 2 sau mai multe pagini în rețelele sociale, există un sistem de reduceri.

Start 119 €

/ lună

Analiza mediului concurențial
Crearea paginii și setarea ei
Design-ul paginii
Selectarea și publicarea posturilor tematice (pînă la 10 posturi pe lună)
Extensia auditoriului-țintă (de la 100 abonați reali pe lună)
Crearea posturi de publicitate (reduceri, oferte, servicii/produse noi, concursuri, etc)
Comunicarea cu abonații paginii, întrebări și comentarii, pînă la 20 răspunsuri pe zi
Raportare: o dată în 2 săptămâni
Selectarea terenurilor speciale pentru plasarea posturilor de publicitate
Setarea și menținerea publicității direcționate
Comandă
Popular
Basic 249 €

/ lună

Analiza mediului concurențial
Crearea paginii și setarea ei
Elaborarea design-ului unic al paginii
Selectarea și publicarea posturilor tematice (pînă la 30 posturi pe lună)
Extensia auditoriului-țintă (de la 250 abonați reali pe lună)
Crearea posturilor de publicitate pe lună (reduceri, oferte, servicii/produse noi, concursuri, etc)
Comunicarea cu abonații paginii, întrebări și comentarii, pînă la 30 răspunsuri pe zi
Raportare: o dată în 2 săptămâni
Selectarea terenurilor speciale pentru plasarea posturilor de publicitate
Setarea și menținerea publicității direcționate (Bugetul pînă la 70 $)
Comandă
Basic 339 €

/ lună

Analiza mediului concurențial
Crearea paginii și setarea ei
Elaborarea design-ului unic al paginii
Selectarea și publicarea posturilor tematice (de la 40 posturi pe lună)
Extensia auditoriului-țintă (de la 450 abonați reali pe lună)
Crearea posturilor de publicitate pe lună (reduceri, oferte, servicii/produse noi, concursuri, etc)
Comunicarea cu abonații paginii, întrebări și comentarii (până la 8 ore pe zi)
Raportare: o dată într-o săptămână
Selectarea terenurilor speciale pentru plasarea posturilor de publicitate
Setarea și menținerea publicității direcționate (Bugetul pînă la 120 $)
Comandă

*bugetul pentru publicitatea vizată este inclus în planul tarifar.

* în planuri tarifare, costul de promovare este indicat pentru o singură rețea socială. Dacă faceți comandă la promovarea a 2 sau mai multe pagini în rețelele sociale, există un sistem de reduceri.

Sunteți cointeresat în propunerea noastră?

Clienții noștri

 • ООО “Vitawin”

  Ne exprimăm recunoștința față de ASEO pentru promovarea stabilă și de înaltă calitate în toate direcțiile a resursului noastru web.
  Compania ASEO a fost responsabilă pentru promovarea magazinului nostru online timp de 19 luni.
  Pe parcursul cooperării noastre am reușit să atragem noi clienți semnificativi și să creștem vânzările de pe resursul noastru Web cu 55%.
  De asemenea, merită să menționăm faptul că, în mare parte datorită companiei ASEO, compania noastră a devenit liderul vânzărilor de alimentație sportivă pe Internet, în Moscova și regiunea ei.

 • advokatul_portfolio

  «AUZEAC SI PARTENERI»

  Compania internațională de avocatură “AUZYAK ȘI PARTENERI” mulțumește agenției de Internet Marketing “ASEO” pentru activitatea calitativă pentru promovarea site-lui nostru advokatul.md.
  Coordonarea clară a tuturor acțiunilor, implementarea de înaltă calitate a soluțiilor propuse, introducerea unor adaptări la strategia de marketing pe Internet, monitorizarea constantă a eficienței site-ului și raportarea completă a tuturor măsurilor efectuate – sunt bazele esențiale ce fac ASEO un partener cu adevărat profitabil și strategic.

 • Powerteam-portfolio-recomendarion

  POWER TEAM

  SRL “Power Team” își exprimă recunoștința față de compania ASEO, pentru furnizarea serviciilor de Internet marketing din martie până în septembrie 2017.
  Compania ASEO și-a desfășurat activitatea de promovare a site-ului nostru în motoarele de căutare. De asemenea, promovarea paginilor pe rețelele de socializare. Pe parcursul colaborării noastre, compania a reușit să atragă noi clienți semnificativi și, în general, să crească vânzările prin Internet cu 50%. De asemenea, datorită experienței angajaților ASEO, compania noastră a devenit lider în vânzarea terenurilor de joacă pentru copii în Moldova.

 • La Redoute

  Compania La Redoute își exprimă recunoștința față de ASEO pentru activitatea sa calitativă, realizată pentru promovarea și dezvoltarea companiei noastre pe piața rusă. Specialiștii acestei companii pot fi numiți adevărați profesioniști în domeniu pentru lucrul său de succes  în “ambalarea și plasarea” produsele noastre pe piață, care apoi au ocupat segmentul său și au devenit cele mai solicitate.
  ASEO a făcut brandul nostru recunoscut și popular pe piață, un brand care este apreciat și de concurenții noștri.
  Suntem recunoscători ASEO pentru cooperarea de succes.

 • NPP

  NPP RUSMET

  Rezultatele promovării site-ului nostru www.npprusmet.ru/ pot fi evaluate prin creșterea numărului de cecuri și a de conversiei.
  Toate sarcinile au fost îndeplinite cu promptitudine. Într-un timp destul de scurt, site-ul nostru și-a mărit semnificativ poziția în motoarele de căutare, a atras un număr mare de trafic direcționat.
  Vă mulțumim pentru o cooperare onestă și de înaltă calitate. Cu toată responsabilitatea, suntem gata să recomandăm ASEO ca un furnizor de servicii de încredere și de calitate, precum și un partener de bună credință.