SEO-promovarea site-urilor din Moldova Plasarea site-ului în Top 10 în Motoarele de Căutare

 

Creînd site-ului companiei DVS. – ați făcut doar un pas mic în dezvoltarea afacerii DVS în rețea. Pentru ca site-ul DVS. să fie popular pe rețea este necesar să fiți siguri, că fiecare utilizator cointeresat în produsul sau serviciul DVS. îl poate găsi ușor prin motoarele de căutare. Pentru aceasta, trebuie să faceți comandă la promovarea site-ului – ce presupune un set de activități de marketing pentru căutarea și plasarea cererilor-cheie ale site-ului dvs. pe prima pagină a Google / Yandex.

Promovarea site-ului în Google/Yandex

SEO-promovarea site-ului, spre deosebire de publicitatea online și promovarea SMM (retele de socializare), asigură site-ul dvs. cu vizitatori țintă permanenți. Aceasta fiind principala caracteristică distinctivă a acestui tip de serviciu. Persoană, care inițial este interesată în căutarea unui produs sau un serviciu prin intermediul motoarelor de căutare (Google / Yandex) poate deveni potențialul DVS. client, găsind ceea de ce are nevoie pe primele pagini de rezultate în motorului de căutare. Promovarea site-urilor în motoarele de căutare va permite să obțineți primele rezultate în 1-3 luni.
Astfel, optimizarea SEO este o promovarea corectă în motorului de căutare al site-ului, care, prin urmare, vă va permite să stabiliți un flux constant al publicului țintă pe site-ul DVS. 

Pentru mai multe informații despre promovarea site-urilor și a prețurilor, ne puteți scrie pe adresa info@aseo.md sau să ne contactați la telefon: ‎+373 79 956 901

Serviciile noastre

Promovarea SEO constă din două etape

Promovarea site-ului în TOP 10 de la 299 € / rezultat după o lună
Optimizare internă
Auditul proiectului – web
Redactarea specificatiilor tehnice / eliminarea erorilor
Colectarea nucleului semantic
Gruparea cererilor
Analiza concurenților
Optimizarea situ-lui
Publicarea Titlurilor, Descrierii, Meta-etichetilor
Optimizarea imaginilor (eticheta ALT)
Legarea internă a link-urilor
Comanda acum
Optimizare externă
Analiza structurii link-urilor
Analiza concurenților
Dezvoltarea strategiei de promovare
Calculul bugetului pentru publicitate
Înregistrarea site-urilor în cataloage
Înregistrarea site-ului în Google.Maps, GoogleBussines
Achiziționarea link-urilor de publicitate ale altor site
Controlul și monitorizarea link-urilor de publicitate
Plasarea site-ului în TOP 10 Google
Comanda acum

Făcînd comandă la servicii SEO de la ASEO, veți căpăta:

 1. Prețul fix pentru promovarea site-ului pe tot parcursul colaborării.
 2. Garanție pentru plasarea în TOP 10 a solicitărilor – cheie.
 3. Transparența în procesul de lucru și raportarea completă.

Mai multe despre servicii și costuri promovării

Haideți să discutăm despre proiectul dvs.

Cine sunt clienții noștri?

 • ООО “Vitawin”

  Ne exprimăm recunoștința față de ASEO pentru promovarea stabilă și de înaltă calitate în toate direcțiile a resursului noastru web.
  Compania ASEO a fost responsabilă pentru promovarea magazinului nostru online timp de 19 luni.
  Pe parcursul cooperării noastre am reușit să atragem noi clienți semnificativi și să creștem vânzările de pe resursul noastru Web cu 55%.
  De asemenea, merită să menționăm faptul că, în mare parte datorită companiei ASEO, compania noastră a devenit liderul vânzărilor de alimentație sportivă pe Internet, în Moscova și regiunea ei.

 • advokatul_portfolio

  «AUZEAC SI PARTENERI»

  Compania internațională de avocatură “AUZYAK ȘI PARTENERI” mulțumește agenției de Internet Marketing “ASEO” pentru activitatea calitativă pentru promovarea site-lui nostru advokatul.md.
  Coordonarea clară a tuturor acțiunilor, implementarea de înaltă calitate a soluțiilor propuse, introducerea unor adaptări la strategia de marketing pe Internet, monitorizarea constantă a eficienței site-ului și raportarea completă a tuturor măsurilor efectuate – sunt bazele esențiale ce fac ASEO un partener cu adevărat profitabil și strategic.

 • Powerteam-portfolio-recomendarion

  POWER TEAM

  SRL “Power Team” își exprimă recunoștința față de compania ASEO, pentru furnizarea serviciilor de Internet marketing din martie până în septembrie 2017.
  Compania ASEO și-a desfășurat activitatea de promovare a site-ului nostru în motoarele de căutare. De asemenea, promovarea paginilor pe rețelele de socializare. Pe parcursul colaborării noastre, compania a reușit să atragă noi clienți semnificativi și, în general, să crească vânzările prin Internet cu 50%. De asemenea, datorită experienței angajaților ASEO, compania noastră a devenit lider în vânzarea terenurilor de joacă pentru copii în Moldova.

 • La Redoute

  Compania La Redoute își exprimă recunoștința față de ASEO pentru activitatea sa calitativă, realizată pentru promovarea și dezvoltarea companiei noastre pe piața rusă. Specialiștii acestei companii pot fi numiți adevărați profesioniști în domeniu pentru lucrul său de succes  în “ambalarea și plasarea” produsele noastre pe piață, care apoi au ocupat segmentul său și au devenit cele mai solicitate.
  ASEO a făcut brandul nostru recunoscut și popular pe piață, un brand care este apreciat și de concurenții noștri.
  Suntem recunoscători ASEO pentru cooperarea de succes.

 • NPP

  NPP RUSMET

  Rezultatele promovării site-ului nostru www.npprusmet.ru/ pot fi evaluate prin creșterea numărului de cecuri și a de conversiei.
  Toate sarcinile au fost îndeplinite cu promptitudine. Într-un timp destul de scurt, site-ul nostru și-a mărit semnificativ poziția în motoarele de căutare, a atras un număr mare de trafic direcționat.
  Vă mulțumim pentru o cooperare onestă și de înaltă calitate. Cu toată responsabilitatea, suntem gata să recomandăm ASEO ca un furnizor de servicii de încredere și de calitate, precum și un partener de bună credință.

Doriți să deveniți clientul nostru?